×
سیاسی
شناسه خبر : 146103
تاریخ انتشار :

احمدیان: تروریسم ابزار آمریکا و رژیم صهیونیستی برای بحران آفرینی در منطقه است

وزیر خارجه سوریه که برای انجام یک سفر رسمی به تهران سفر کرده است؛ بعدازظهر امروز با دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران دیدار و پیرامون مسائل دو جانبه و آخرین تحولات منطقه گفتگو کرد.

نورنیوز - گروه سیاست: «فیصل مقداد» وزیر خارجه جمهوری عربی سوریه که برای انجام یک سفر رسمی به تهران سفر کرده است؛ بعدازظهر امروز با دکتر «علی‌اکبر احمدیان» نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران دیدار و پیرامون مسائل دو جانبه و آخرین تحولات منطقه گفتگو کرد.

دکتر احمدیان در این دیدار با تسلیت شهادت جمعی از مردم سوریه در عملیات تروریستی در منطقه سیده الزینب دمشق به دولت و ملت سوریه، گفت: این اقدام رذیلانه زنگ خطری جدی در خصوص امکان پذیر بودن قدرت یابی مجدد گروه‌های تروریستی مورد حمایت آمریکا و رژیم صهیونیستی در سوریه است.

او تصریح کرد: دشمنان سوریه که در پیشبرد سیاست خود در جنگ ۲۰۱۱ ناکام ماندند، مجدداً تلاش دارند تا با اینگونه اقدامات مذبوحانه ضمن مخدوش نمودن امنیت عمومی سوریه، ثبات سیاسی این کشور را به چالش بکشند.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان با بیان اینکه توطئه علیه سوریه فقط به جنگ تمام عیار تروریستی خلاصه نمی‌شود گفت: نظام سلطه انواع فشارهای سیاسی و بین‌المللی و تحریم‌های شدید اقتصادی علیه سوریه را چاشنی فعالیت‌های تروریستی گروه‌هایی مثل داعش و النصره کرده است.

نماینده مقام معظم رهبری گفت: ایستادگی جناب آقای بشار اسد و دولت و ملت سوریه با کمک دوستان آنها در جبهه مقاومت، معادلات طراحی شده در اتاق‌های فکر غربی-عبری را با شکست کامل مواجه کرده است.

او گفت: جمهوری اسلامی ایران با استقبال از بهبود روابط دیپلماتیک اخیر بین سوریه و کشورهای منطقه، معتقد است این اقدام گام مهمی در مسیر رفع اختلافات بین کشورهای اسلامی است که نه تنها دارای آثار بسیار مثبتی در ایجاد ثبات و امنیت پایدار می باشد، بلکه زمینه کاهش مداخلات سودجویانه و ناامن کننده بیگانگان را فراهم می‌سازد.

احمدیان در ادامه خاطرنشان کرد: واشنگتن برای اخلال در روند جدید تنش‌زدایی در منطقه، تلاش دارد با خلق بحران‌های مصنوعی در سوریه از طریق کارزارهای نظامی و درگیری های کنترل شده، همچنان خود را بازیگر مهم و تأثیرگذار در صحنه کنشگری سوریه نشان داده و به حضور غیرقانونی و نامشروع خود ادامه دهد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان با اشاره به روابط راهبردی ایران و سوریه در حوزه‌های سیاسی و امنیتی و سفر رئیس جمهور به سوریه، تسری این روند به سایربخش ها به ویژه حوزه اقتصادی را مورد تأکید قرار داد و آمادگی کامل کشورمان را در این زمینه اعلام کرد.

فیصل مقداد، وزیر خارجه سوریه نیز در این ملاقات با تبریک انتصاب آقای احمدیان و تشکر از حمایت‌های  همه جانبه تهران از مردم و دولت سوریه اظهار کرد: با توجه به تصمیمات بسیار خوبی که برای ارتقاء سطح همکارهای دو کشور در سفر آقای رئیسی به سوریه اتخاذ شد، دمشق مصمم و آماده است روابط خود را در همه بخش‌ها با جمهوری اسلامی ایران توسعه دهد.

او حضور نظامی غیر قانونی آمریکا در سوریه را ناقض اصل حاکمیت و تجاوز به تمامیت ارضی این کشور عنوان کرد و افزود: آمریکا به دنبال احیای هسته‌های تروریستی  برای جلوگیری از ایجاد ثبات پایدار در سوریه است.

فیصل مقداد تداوم شرارت رژیم صهیونیستی در منطقه و تجاوز نظامی مکرر به سوریه را مصداق واقعی تروریسم دولتی و اقدامی تحریک‌آمیز ذکر کرد و اظهار کرد: تروریسم، تجاوز نظامی و تحریم‌های ظالمانه نمی‌تواند خللی در اراده ملت سوریه برای مقاومت در برابر زورگویی و زیاده خواهی دشمنان به‌وجود آورد.

او با اشاره به ظرفیت‌های گسترده اقتصادی قابل تبادل میان دو کشور و استقبال مردم سوریه از کالاهای با کیفیت ایرانی خواستار افزایش حضور شرکت‌های دولتی و خصوصی ایرانی در بازار سوریه شد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
تماس تلفنی دبیر شورای امنیت ارمنستان با دکتر احمدیان
دوشنبه 1402/05/16 ساعت 17:53
تماس تلفنی دبیر شورای امنیت ارمنستان با دکتر احمدیان
دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان عصر امروز در تماس تلفنی با دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان، انتصاب او را در مسئولیت جدید تبریک گفت.
احمدیان: آپارتاید در اَشکال دیگری توسط نظام سلطه در حال اجراست
سه‌شنبه 1402/05/03 ساعت 18:27
در دیدار وزیر ریاست جمهوری آفریقای جنوبی:
احمدیان: آپارتاید در اَشکال دیگری توسط نظام سلطه در حال اجراست
احمدیان با بیان اینکه آمریکا با اتخاد سیاست یک‌جانبه‌گرایی و اِعمال تحریم‌های ظالمانه، نظام آپارتاید را همچنان حفظ کرده، تعامل و همکاری کشورهای مستقل برای مقابله با این روند خطرناک که بدیهی‌ترین حقوق انسانی را پایمال نموده، اجتناب‌ناپذیر دانست.
احمدیان: گسترش روابط با همسایگان سیاست راهبردی و سرلوحه برنامه‌های نظام است
سه‌شنبه 1402/04/13 ساعت 17:23
احمدیان: گسترش روابط با همسایگان سیاست راهبردی و سرلوحه برنامه‌های نظام است
دستیار ویژه رئیس‌جمهور روسیه بعد ازظهر امروز با دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان دیدار و پیرامون توافقات دو کشور در حوزه‌های مختلف اقتصادی و مالی گفتگو کرد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بقائی: ایران تحت فشار از حقوق هسته‌ای خود نخواهد گذشت
ترامپ: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد
وزیر نفت: امکان قاطی شدن آب و بنزین در جایگاه‌ها وجود ندارد
سخنگوی دولت: تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دست بررسی است
پیاتزا 25 والیبالیست را به اردوی تیم ملی دعوت کرد
انتقاد بازیگر «بازی تاج‌وتخت» از سکوت هالیوود در برابر کشتار در غزه
167 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله معامله شد
استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
X
آگهی تبلیغاتی