×
سیاسی
شناسه خبر : 146103
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/05/10 ساعت 15:50
احمدیان: تروریسم ابزار آمریکا و رژیم صهیونیستی برای بحران آفرینی در منطقه است

احمدیان: تروریسم ابزار آمریکا و رژیم صهیونیستی برای بحران آفرینی در منطقه است

وزیر خارجه سوریه که برای انجام یک سفر رسمی به تهران سفر کرده است؛ بعدازظهر امروز با دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران دیدار و پیرامون مسائل دو جانبه و آخرین تحولات منطقه گفتگو کرد.

نورنیوز - گروه سیاست: «فیصل مقداد» وزیر خارجه جمهوری عربی سوریه که برای انجام یک سفر رسمی به تهران سفر کرده است؛ بعدازظهر امروز با دکتر «علی‌اکبر احمدیان» نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران دیدار و پیرامون مسائل دو جانبه و آخرین تحولات منطقه گفتگو کرد.

دکتر احمدیان در این دیدار با تسلیت شهادت جمعی از مردم سوریه در عملیات تروریستی در منطقه سیده الزینب دمشق به دولت و ملت سوریه، گفت: این اقدام رذیلانه زنگ خطری جدی در خصوص امکان پذیر بودن قدرت یابی مجدد گروه‌های تروریستی مورد حمایت آمریکا و رژیم صهیونیستی در سوریه است.

او تصریح کرد: دشمنان سوریه که در پیشبرد سیاست خود در جنگ ۲۰۱۱ ناکام ماندند، مجدداً تلاش دارند تا با اینگونه اقدامات مذبوحانه ضمن مخدوش نمودن امنیت عمومی سوریه، ثبات سیاسی این کشور را به چالش بکشند.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان با بیان اینکه توطئه علیه سوریه فقط به جنگ تمام عیار تروریستی خلاصه نمی‌شود گفت: نظام سلطه انواع فشارهای سیاسی و بین‌المللی و تحریم‌های شدید اقتصادی علیه سوریه را چاشنی فعالیت‌های تروریستی گروه‌هایی مثل داعش و النصره کرده است.

نماینده مقام معظم رهبری گفت: ایستادگی جناب آقای بشار اسد و دولت و ملت سوریه با کمک دوستان آنها در جبهه مقاومت، معادلات طراحی شده در اتاق‌های فکر غربی-عبری را با شکست کامل مواجه کرده است.

او گفت: جمهوری اسلامی ایران با استقبال از بهبود روابط دیپلماتیک اخیر بین سوریه و کشورهای منطقه، معتقد است این اقدام گام مهمی در مسیر رفع اختلافات بین کشورهای اسلامی است که نه تنها دارای آثار بسیار مثبتی در ایجاد ثبات و امنیت پایدار می باشد، بلکه زمینه کاهش مداخلات سودجویانه و ناامن کننده بیگانگان را فراهم می‌سازد.

احمدیان در ادامه خاطرنشان کرد: واشنگتن برای اخلال در روند جدید تنش‌زدایی در منطقه، تلاش دارد با خلق بحران‌های مصنوعی در سوریه از طریق کارزارهای نظامی و درگیری های کنترل شده، همچنان خود را بازیگر مهم و تأثیرگذار در صحنه کنشگری سوریه نشان داده و به حضور غیرقانونی و نامشروع خود ادامه دهد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان با اشاره به روابط راهبردی ایران و سوریه در حوزه‌های سیاسی و امنیتی و سفر رئیس جمهور به سوریه، تسری این روند به سایربخش ها به ویژه حوزه اقتصادی را مورد تأکید قرار داد و آمادگی کامل کشورمان را در این زمینه اعلام کرد.

فیصل مقداد، وزیر خارجه سوریه نیز در این ملاقات با تبریک انتصاب آقای احمدیان و تشکر از حمایت‌های  همه جانبه تهران از مردم و دولت سوریه اظهار کرد: با توجه به تصمیمات بسیار خوبی که برای ارتقاء سطح همکارهای دو کشور در سفر آقای رئیسی به سوریه اتخاذ شد، دمشق مصمم و آماده است روابط خود را در همه بخش‌ها با جمهوری اسلامی ایران توسعه دهد.

او حضور نظامی غیر قانونی آمریکا در سوریه را ناقض اصل حاکمیت و تجاوز به تمامیت ارضی این کشور عنوان کرد و افزود: آمریکا به دنبال احیای هسته‌های تروریستی  برای جلوگیری از ایجاد ثبات پایدار در سوریه است.

فیصل مقداد تداوم شرارت رژیم صهیونیستی در منطقه و تجاوز نظامی مکرر به سوریه را مصداق واقعی تروریسم دولتی و اقدامی تحریک‌آمیز ذکر کرد و اظهار کرد: تروریسم، تجاوز نظامی و تحریم‌های ظالمانه نمی‌تواند خللی در اراده ملت سوریه برای مقاومت در برابر زورگویی و زیاده خواهی دشمنان به‌وجود آورد.

او با اشاره به ظرفیت‌های گسترده اقتصادی قابل تبادل میان دو کشور و استقبال مردم سوریه از کالاهای با کیفیت ایرانی خواستار افزایش حضور شرکت‌های دولتی و خصوصی ایرانی در بازار سوریه شد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
تماس تلفنی دبیر شورای امنیت ارمنستان با دکتر احمدیان
دوشنبه 1402/05/16 ساعت 17:53
تماس تلفنی دبیر شورای امنیت ارمنستان با دکتر احمدیان
دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان عصر امروز در تماس تلفنی با دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان، انتصاب او را در مسئولیت جدید تبریک گفت.
احمدیان: آپارتاید در اَشکال دیگری توسط نظام سلطه در حال اجراست
سه‌شنبه 1402/05/03 ساعت 18:27
در دیدار وزیر ریاست جمهوری آفریقای جنوبی:
احمدیان: آپارتاید در اَشکال دیگری توسط نظام سلطه در حال اجراست
احمدیان با بیان اینکه آمریکا با اتخاد سیاست یک‌جانبه‌گرایی و اِعمال تحریم‌های ظالمانه، نظام آپارتاید را همچنان حفظ کرده، تعامل و همکاری کشورهای مستقل برای مقابله با این روند خطرناک که بدیهی‌ترین حقوق انسانی را پایمال نموده، اجتناب‌ناپذیر دانست.
احمدیان: گسترش روابط با همسایگان سیاست راهبردی و سرلوحه برنامه‌های نظام است
سه‌شنبه 1402/04/13 ساعت 17:23
احمدیان: گسترش روابط با همسایگان سیاست راهبردی و سرلوحه برنامه‌های نظام است
دستیار ویژه رئیس‌جمهور روسیه بعد ازظهر امروز با دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان دیدار و پیرامون توافقات دو کشور در حوزه‌های مختلف اقتصادی و مالی گفتگو کرد.
نظرات

آخرین اخبار
جزئیات تفاهم‌نامه‌های اقتصادی ایران و روسیه
پیام ناو و ضدناو؛ رمزگشایی از بیانات راهبردی رهبر معظم انقلاب
جزئیات بازگشت 151 شیء تاریخی ایران از چین اعلام شد
نحوه ثبت درخواست برای جبران خسارت دی‌ماه در تهران
186 معلم ایرانی به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
آزادی بسیاری از بازداشتی‌های زیر 18 سال در حوادث اخیر
پادکست | مدیریت خشم در خانه چگونه آتش را خاموش کنیم؟
رویترز: پیشرفت مذاکرات ایران و آمریکا بهای نفت را کاهش داد
«جادوگر فوتبال» به 5 سال حبس محکوم شد
تعویق محاکمه نیکلاس مادورو در آمریکا
شیوه جدید پرداخت یارانه اعلام شد
ساعت کاری ادارات در ماه رمضان 1404 اعلام شد
آیا پدرخوانده ترامپ، ناقوس جنگ را به صدا در می آورد؟
شکاف بین نسلی چیست و چطور پدید آمده است؟
ادعای تلگراف درباره توافق ایران و آمریکا بر سر عناصر بالقوه
4 چیز که نمی‌توانستیم بگوییم و دیروز گفته شد
آکسیوس: مذاکرات اوکراین و روسیه در ژنو به بن‌بست رسید
معاون ترامپ: متحدان اروپایی به منافع خود آسیب می‌زنند
افزایش نرخ ارز در سایه نظم رانتی
فنلاند تصمیم رژیم صهیونیستی درباره کرانه باختری را محکوم کرد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
ژنو، دو مذاکره و یک بازنده مشترک
تکرار اتهام زنی آمریکا در مورد آزمایش هسته‌ای مخفی چین
اقتصادنگار | دستمزد ناچیز کارگران برای سبد گران معیشت
واتیکان: در هیات موسوم به «صلح غزه» رئیس جمهور آمریکا شرکت نخواهیم کرد
نخست‌وزیر مجارستان: امید سران کشورهای اروپایی به پیروزی کی‌یف بر مسکو، توهم‌آمیز است
زلنسکی: رویکرد ترامپ منصفانه نیست
معاون رئیس‌جمهور آمریکا: مذاکرات با ایران به نوعی خوب پیش رفت
سازمان ملل: امیدواریم مذاکرات ایران و آمریکا منجر به کاهش تنش‌های منطقه‌ای شود
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 29 بهمن ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
برنامه مسابقات امروز 29 بهمن + پخش زنده
در زمان مواجهه با تشنج این اقدامات را انجام ندهید
مولکولی که نور خورشید را سال‌ها نگه می‌دارد
دستاوردی قابل توجه در ترمیم نخاع
فشارخونتان را روزی دو بار اندازه بگیرید
پیش‌علامت پارکینسون و زوال عقل مشخص شد
نقش موثر رژیم «فستینگ» در کاهش علائم التهاب روده
دهلی‌نو درصدد مهار هوش مصنوعی برآمد
مقام پیشین آمریکا: اسرائیلی‌ها دوستان ما نیستند
تیم پیشین اوسمار صعود کرد
شگفتی نتانیاهو از اقدامات امارات
رئیس سابق فدراسیون اسکی سرپرست تیم ملی والیبال شد!
توافق آمریکا و فیلیپین درباره استقرار سامانه‌های موشکی پیشرفته در مانیل
استان‌های مرزی در برقرار ارتباط با ایالت‌های مرزی پاکستان اختیار دارند
زمستان بدون خاموشی در حال سپری شدن
انتقاد سفیر ایران در آلمان از استاندارهای دوگانه اروپا
میزان بدهی رژیم صهیونیستی چقدر است؟
آمریکا در صدد از سرگیری غنی‌سازی اورانیوم
استقلال (3) - الحسین (2)/وداع استقلال با آسیا + فیلم
احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه